Husk lige husbonden

Surfing White Sands, New Mexico

white-sands-a

I dag kører jeg ud i ørkenen og surfer.

Slog øjene op i den brændende ørkenvarme i New Mexico, og kaktusser, sand og firben var det første syn der mødte mig. Dette er Amerika og dets rå natur. FANTASTISK!

Efter jeg i nat Sov mellem kaktusser og klapperslanger prøvede jeg at undgå, at få nogen af delene med i min taske, da vi hurtigt pakkede lejren sammen og kørte ud ad den støvede landevej i retning af White Sands, New Mexico. Stemningen om bord på bussen er fantastisk. Folk mingler, laver hver deres, nogle sover, læser, skriver dagbog, hyggesnakker, ser hinandens pas osv.
Fed musik flyder fra anlægget og jeg er glad 🙂

White Sands = Råbjerg Miles 1 km2 x 581.  En eventyrlig smuk hvid ørken så langt øjet rækker!
Selv myrene var taget direkte ud af en fantasiverden, og havde så gigantiske kæber, at jeg havde både bidemærke og smerter i flere timer, efter et af de små pisdyr havde set sig varm på min storetå.
Vi rullede i bakkerne og surfede på træbrædder ned ad de kridhvide klitter. Om og om igen – wihuuuu sus i maven 🙂

Derpå gik størstedelen en tur videre gennem ørkenen. Imens foretrak  Omer, Eve, Alison, Chris og jeg at nyde den komplette stilhed dette øde sted. Uden vind, uden trafik, uden snak – ikke en eneste lyd! Bare ren skønhed.

Det er et fantastisk sted for en fotoskydning, så selvfølgelig blev det også til et hav af billeder i den voldsomme varme – puhaaaa…
Ved 18-tiden kokkererede “vi” – mens jeg smeltede i skyggen med en bunke andre totaldovne, trætte og svedige folkens. Efterfølgende vandrede vi alle samlet til toppen af en klit og sad tæt sammen og nød det åndeløst smukke syn af solen, der langsomt dalede bag bjergene af sand, og badede hele landskabet i dens gyldenrøde skær. En af de smukkeste solnedgange, jeg nogensinde har oplevet – en god konkurrent til den betagende solnedgang over Grand Canyon, Arizona i forgårs.

Derpå kørte vi gennem natten mod Big Bend Nationalpark i Texas, mens jeg råhyggede med Ales og faldt i søvn til at holde hinanden i hånden (hvad surfing i ørkenen og romantisk solnedgang dog kan gøre ved én 😉 ).

 

white-sands-b

white-sands-c

 

Rejsedagbogen er en inspirations- og underholdningslæsning om at besøge de fleste stater i USA, kokkerere i det fri, sove under stjernerne med klapperslanger, vandre nationalparkerne, og udforske byernes kultur- og festliv, som jeg gjorde på grundig og primitiv vis i 2009. 
Du kan følge med i roadtrippen lige fra begyndelse i:
dag 1
  Roadtrip USA – en dagbogsrejse. Dag 1 San Francisco
dag 2 “If you’re going to San Francisco. Be sure to wear some flowers in your hair”.
dag 3 Da jeg var spærret inde i “hullet” på Alcatraz
dag 4 trampet ned af en midaldrende dame i et baglokale i San Franciscos chinatown
dag 5 Zion Nationalpark, Utah
dag 6 Las Vegas, Nevada
dag 7 Grand Canyon, Arizona
dag 8 Sov mellem kaktusser og klapperslanger

 

Fortsættelse følger i Texas, hvor jeg skriver Om at fare vild i nationalpark, feste med cowboys, og nøgenbade i måneskæret..

signatur-3

Kommentarer

Vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Husk lige husbonden