Om at fare vild i nationalpark, feste med cowboys, og nøgenbade i måneskæret..

Børnene har min stemme!

julemand-eller-stor-hund

I morgen er der kommunalvalg og regionsvalg, og jeg sidder som så ofte før som vælgeren med den brede smag. Som altid kan jeg vælge mellem julemænd der vil dele gaver ud til alle. Eller store hunde der sidder tungt på den lukkede kiste med guld..

Hvad gør man så, hvis man som jeg uendeligt gerne vil støtte mest muligt op om børneområdet, men på de fleste andre områder synes økonomisk mådehold er vigtigt? Og oven i hatten gerne vil bevare Amager Fælled, som du kan læse om i BYHØST – FRA FÆLLED TIL FÆLLESBORD

Well.. jeg nuppede mig som så ofte før en kandidattest, og svaret var som vanlig: jeg deler 45%-75% synspunkt med 5 vidt forskellige kandidater (samt 10 øvrige mindst lige så forskellige..).
Godt så. Så jeg læste en masse om hver enkelt kandidat for at blive klogere på deres synspunkter og grundlag herfor, og måtte derpå træffe et valg, ud fra hvem jeg nærmede mig mest i mine mærkesager.
Og netop min mærkesag BØRN, vil jeg gerne slå et slag for her. Bare rolig, det bliver ingen politisk kampagne, jeg favner vores forskellige synspunkter og vil blot begrunde, hvorfor jeg finder lige netop emnet børn aller vigtigst i al politik:

Hele samfundet vinder både menneskeligt og økonomisk, når vi støtter børnene!

Jo mere nærvær, støtte, omsorg og læring (med læring mener jeg i særdeleshed leg med al dets tonsvis af bl.a. social- og innovativ læring) barndommen fyldes med, desto større chance er der for, at den lille borger bliver en Redning frem for en Rod for samfundet. Lad os sammen skabe de bedst mulige kår for børnene. For barnets skyld, og for vores fælles fremtids skyld.

Jeg er både meget enig og meget uenig med såvel julemanden som med den store hund. Men en ting er sikkert: Børnene har min stemme!

Hvad vælger du ud fra? Og hvor meget må du gå på kompromis med din stemme?

signatur-3

Kommentarer

Vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Om at fare vild i nationalpark, feste med cowboys, og nøgenbade i måneskæret..